010 - 32 20 908
0

Kamado Joe classic 3 stand alone + KamadoSpace Infinity Island Fir Platinum

10% sale
Kamado Joe classic 3 stand alone + KamadoSpace Infinity Island Fir Platinum
Productomschrijving
De Kamado Space Infinite Island is een uitgedacht concept en voorzien van alle gemakken voor een ultieme werkruimte voor uw Kamado Joe! De gekozen materialen zijn uitermate geschikt voor buiten gebruik. Zo is de beste kwaliteit RVS gebruikt voor de panelen, gecombineerd met prachtige HPL voorpanelen, te verkrijgen in 5 kleuren. Een uitschuifbare ...

De Kamado Space Infinite Island is een uitgedacht concept en voorzien van alle gemakken voor een ultieme werkruimte voor uw Kamado Joe!

De gekozen materialen zijn uitermate geschikt voor buiten gebruik. Zo is de beste kwaliteit RVS gebruikt voor de panelen, gecombineerd met prachtige HPL voorpanelen, te verkrijgen in 5 kleuren.

Een uitschuifbare aslade zorgt ervoor dat alles rondom de Kamado netjes blijft. Onder de Kamado zijn vier ruime accessoire laden voor het opbergen van roosters, pizzasteen, deflectorstenen etc. Daarnaast heeft u de beschikking over drie opbergladen voor het opbergen van al uw pannen, tangen, thermometers en overige accessoires.

De grote lade aan de rechterzijde biedt voldoende ruimte voor het opbergen van 2  grote zakken houtskool. Kortom, een compleet mobiel werkstation met al uw accessoires binnen handbereik!

Aan de buitenzijde is er ook een handoekhouder, een dubbel accessoire houder met 10 haken en een plank voor uw kruiden!

Een houten snijplank passend boven op het werkblad is optioneel!

 

 

Productspecificaties

Artikelnummer
-
Gewicht
190 Kilo
Lengte
189 cm
Breedte
84 cm
Hoogte
90 cm

Eerder bekeken