Persoonlijke bezorging
Installatie op locatie
Snel leverbaar
010 - 32 20 908
0

Fraaii stalen tafel fraké standaard

Fraaii Fraaii stalen tafel fraké standaard
Productomschrijving
Het stevige stalen frame is zwart gepoedercoat en uitermate geschikt om 4 seizoen buiten te gebruiken. De houten inleg is gemaakt van Fraké hout. De stalen tafel is uitgevoerd met 3 handige haakjes waar je je gemakkelijk je gereedschap aan op kunt hangen. De 4 zwenkwielen zorgen ervoor dat u de tafel gemakkelijk kunt verrijden naar de gewenste pl...

Het stevige stalen frame is zwart gepoedercoat en uitermate geschikt om 4 seizoen buiten te gebruiken. De houten inleg is gemaakt van Fraké hout.

De stalen tafel is uitgevoerd met 3 handige haakjes waar je je gemakkelijk je gereedschap aan op kunt hangen. De 4 zwenkwielen zorgen ervoor dat u de tafel gemakkelijk kunt verrijden naar de gewenste plek. Wilt u het meubel extra beschermen tegen UV-straling en vocht? Dan is er een afdekhoes beschikbaar, welke de complete set netjes afdekt. Deze kunt u optioneel bij bestellen.

Platowood Fraké

  • Lange levensduur
  • Consistente kwaliteit
  • Dimensiestabiel
  • Onderhoudsarm
  • Natuurlijke uitstraling
  • Milieuvriendelijk

Afmeting: 146 x 65 x 85 (lxbxh)

Let op: Deze tafel wordt in zijn geheel geleverd. Zijn er bijzondere omstandigheden zijn bij het afleveren (Trappen op/af, Lastige hoekjes of drempels in de tuin, etc.)? Gelieve dit aan te geven in de bestelnotitie. Hartelijk dank.

Eerder bekeken

Fraaii Fraaii stalen tafel fraké standaard
Fraaii stalen tafel fraké standaard
Op voorraad
€1.795,00 Incl. btw
Toevoegen