Persoonlijke bezorging
Installatie op locatie
Snel leverbaar
010 - 32 20 908
0

LooftLighter

10% sale
LooftLighter
Productomschrijving
De Looflighter is een handig product om de Kamado Joe, maar ook je vuurkorf, kachel of openhaard aan te steken. Bovendien maak je super snel op een eenvoudige en milieu vriendelijke manier vuur. Wanneer je de knop van de Looftlighter indrukt komt er extreem hete lucht uit. Je houdt het einde van de Looftlighter net niet tegen de kolen aan tot deze...

De Looflighter is een handig product om de Kamado Joe, maar ook je vuurkorf, kachel of openhaard aan te steken. Bovendien maak je super snel op een eenvoudige en milieu vriendelijke manier vuur.

Wanneer je de knop van de Looftlighter indrukt komt er extreem hete lucht uit. Je houdt het einde van de Looftlighter net niet tegen de kolen aan tot deze gaan vonken, wat al na enkele seconden gebeurt. Bij de eerste vonkjes trek je de Looftlighter 10-15 cm naar achteren terwijl je de knop ingedrukt houdt. De continue stroom hete lucht zorgt er voor dat er binnen 1 minuut al roodgloeiende kolen zijn. Blijf je de knop langer ingedrukt houden, dan zal deze plek snel groter worden. Met als resultaat binnen 3 minuten een volledig hete barbecue.

 

Eerder bekeken

LooftLighter
LooftLighter
Op voorraad
€69,00€61,95 Incl. btw
Toevoegen